PREZERVATIV CONTROL PEPPERMINT ECSTASY x 12

600 Lekë
Per me shume freski dhe kenaqesi ne raport. Me shije mente.
Availability: In stock
SKU: 9939

Paketimi: 12 cope

Materiali: Latex natyral

Ngjyra: Jeshile

Karakteristika: Me shije mente

Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni me shije

Forma: Anatomike, e pershtatshme

Trashesia: 0.070 mm

Gjatesia: 190 mm

Gjeresia: 54 mm

 

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Farmaci AS Tirane Rruga Naim Frasheri pll 17 kt 1 0686495454
FARMACI FLORITirane
Products specifications
Sipas Linjave Control Condoms
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.