PREZERVATIV CONTROL TOUCH & FEEL x 3

200 Lekë
Per me shume stimulim. Prezervativ me tekture, me vija dhe pika.
Availability: Out of stock
SKU: 10197

Paketimi: 3 cope

Materiali: Latex natyral

Ngjyra:  E tejdukshme

Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni

Karakteristika: Me reliev, me vija dhe pika.

Efekti: Me shume stimulim

Forma: Anatomike, e pershtatshme

Trashesia: 0.10 mm

Gjatesia: 193 mm

Gjeresia: 53 mm

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Farmaci Brisilda IsmailiSarande Lagja 3 Rr. Onhezmi. Perball Spitalit Petr0694285567
FARMACI BLERTA_TRKodra e Diellit_TIRANE0684000556
FARMACI IMENARruga Avni Rustemi-Korce0695397966
FARMACI REARMRruga Bardhok Biba Tirane0692238973
FARMACI MEGI_KOKORCE699650596
FARMACI IRDA FIERFier0692088422 , 0696365063
FARMACI Jurgen Babamusta_DRDurres052237386 / 0692126053
Farmaci Orange farmaci 038Korce Lagjja 13 Rruga 13 Korriku0694030070
Farmaci FitHealth 2Tirane Rruga Panorama Komplexi Pajtoni0686068077
Farmaci Urgjenca Dr(Ilda Babamusta)Durres Lagj. nr8, Rr. Aleksander Goga0692721401
Farmaci NISHANI 2Tirane Rruga Irfan Tomini pall 3kati 10693397839
M & SONS Tirane Tirane Rr. Lord Bajron,Njesia Bashkiake Nr.110677186344 , 0683680681
FARMACI EVERGREENRruga Mujo Ulqinaku_Fier0692125021
Farmaci EldaRruga e Durresit, Pallati nr. 180, H4, TIRANE0692048818 , 042238252
FARMACI FLORJAN_DRShkozet_DURRES0695442044
FARMACI SUELA (Joana Mihani)Tirane693756402
FARMACI PRANVERAFier
FARMACI ERJOLA BILISHTBILISHT KORCE674004144
FARMACI ALVIT (Vjollca Koco) Tirane Tirane Rr."Komuna e Parisit", Kompl KIKA0699135260
Products specifications
Sipas Linjave Control Condoms
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.