PREZERVATIV CONTROL NATURE x 3

€1.62
Kenaqesi natyrale. Fale formes ergonomike garanton nivel te larte fleksibiliteti dhe komforti.
Disponibiliteti: Nuk ka gjendje te disponueshme
SKU: 9915

Paketimi: 3 cope

Materiali: Latex natyral

Ngjyra: E tejdukshme

Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni

Forma: Anatomike, e pershtatshme

Trashesia: 0.070 mm

Gjatesia: 190 mm

Gjeresia: 54 mm

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjaveControl Condoms
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.