PREZERVATIV CONTROL TOUCH & FEEL x 12

€4.86
Per me shume stimulim. Prezervativ me tekture, me vija dhe pika.
Availability: In stock
SKU: 10199

Paketimi: 12 cope

Materiali: Latex natyral

Ngjyra:  E tejdukshme

Lubrifikanti: Standarte, me baze silikoni

Karakteristika: Me reliev, me vija dhe pika.

Efekti: Me shume stimulim

Forma: Anatomike, e pershtatshme

Trashesia: 0.10 mm

Gjatesia: 193 mm

Gjeresia: 53 mm

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI VALBONATirane0692113487
FARMACI HOTI TIRANEKamez TIRANE0692130473
FARMACI FLORATirane0682065190
FARMACI DAJARr. "Andon Zako Cajupi', Tirane04 2222 859 / 0675013331
FARMACI RRAPOTIRANE0696368479
Products specifications
Sipas Linjave Control Condoms
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.