Primex Anatomic Insoles (Shtroje kepucesh)

2 930 Lekë
Shtroje kepucesh e pershtatshme per tu mbajtur ne kembe gjate gjithe dites. Siguron suport maksimal duke mbrojtur kemben nga goditjet gjate ecjes.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 1276

Shtresa e lateksit me karbon te aktivizuar ndihmon kunder aromes se pakendshme dhe siguron nje ajerosje te mire te kembes.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjaveJohn
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.