OK PED Diabetic Total Care Insoles

3 450 Lekë
Shtroje silikoni per personat qe vuajne nga diabeti. E krijuar nga 2 shtresa silikoni me densitet te ndryshem. Ka nje pike shkarkimi ne rajonin metatarsial/kalkaneal dhe nje jastek te integruar metatarsal.
Availability: In stock
SKU: 2643

Ndihmon ne menyre efektive ne lehtesimin e dhimbjeve plantare, parandalimin e krijimit te kallove dhe ne parandalimin dhe trajtimin e kembeve diabetike.

Indikimet: Bunione, tendinit, talalgia, metatarsalgia, ne kujdes post operator, ne personat qe qendrojne per shume gjate ne kembe.

Paketimi: 2 shtroje silikoni. E disponueshme ne kater masa.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI IRMA PRIFTILushnje0697240613
Products specifications
Sipas Linjave Safte
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.