Maple Syrup, Organic Grade A Dark Color

3 920 Lekë
Shurup panje organik me shije te paster dhe te forte.

- Shije e pastër dhe e fortë

- Me ngjyrë të errët

- Zyrtarisht Grada B

Shurup panje i distiluar në pranverë nga lëngu i pemëve të panjës. Duhen 150 L lëng për të prodhuar 4 Litra shurup panje të pastër. Shurupi i Gradës A me ngjyrë të errët (zyrtarisht grada B) ka shije me të plotë dhe më të pasur sesa shurupi i Gradës A zyrtare. Mbajeni në frigorifer pas hapjes.

Përdorimi: Mund ta përdorni si ëmbëlsues në petulla, kos, akullore, tërshërë dhe shumë receta të tjera.

Paketimi: 946 ml

Përbërës të tjerë: Shurup panje organik.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.