SEPTAAQUA ADULTS NASAL SPRAY x 30 ml

€0.00
Solucion izotonik per pastrimin dhe hidratimin e mukozave te hundes. Gjithashtu ndihmon ne zhbllokimin e hundeve gjate periudhes se te ftohtit apo alergjise. Mund te perdoret gjithashtu gjate shtatzanise dhe laktacionit.
Disponibiliteti: Nuk ka gjendje te disponueshme
SKU: 2834
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.