213 CORAPE TE GJATA PA MAJA 20-30 MM-HG

3 100 Lekë
Specifikoni ngjyren dhe masen tek shenimi. (Referojuni fotove)
Availability: In stock
SKU: 1474

Kodi

mmHg

Den

CL 1

CL 2

Me maja

Pa maja

Lloji

213 20-30  140  x        Parandaluese

Paketimi: 2 copë

Klasi 1 (mmHg 20-30)

Indikacione:

 • Sindroma post-flebitike
 • Insuficenzë venoze e lehtë
 • Edema të lehta (trauma, distorcione, shëmbje) të arteve inferiore
 • Si masë parandaluese para dhe post operatore tek pacientet me risk flebiti
 • Në rast flebiti
 • Si masë plotësuese kundrejt skleroterapisë
 • Sipas rekomandimit të mjekut për patologji të tjera

Klasi 2 (mmHg 30-40)

Indikacione:

 • Sindroma post-flebitike
 • Insuficenzë venoze mesatare
 • Edema (trauma, distorcione, shëmbje) të arteve inferiore
 • Si masë parandaluese para dhe post operatore tek pacientet me risk mesatar flebiti
 • Në rast flebiti
 • Si masë plotësuese kundrejt skleroterapisë
 • Sipas rekomandimit të mjekut për patologji të tjera

Klasi 3 (mmHg 40-50)

Indikacione:

 • Sindroma post-flebitike
 • Insuficenzë venoze e rëndë
 • Edema të rënda (trauma, distorcione, shëmbje) të arteve inferiore
 • Si masë parandaluese para dhe post operatore tek pacientet me risk të lartë flebiti
 • Në rast flebiti
 • Si masë plotësuese kundrejt skleroterapisë
 • Sipas rekomandimit të mjekut për patologji të tjera

Kundërindikacione

 • Ulcera dhe plagë
 • Dermatit
 • Djegie
 • Alergji ndaj materialeve që përbëjnë corapet
 • Në të gjithë rastet, në të cilët mjeku nuk e shef të arsyeshme përdorimin e tyre.

Mirëmbajtja dhe larja

Përdorimi dhe larja e shpeshtë nuk ndikojnë tek funksionaliteti i produktit. Corapet mund të lahen në dorë ose me process delikat në lavatrice me 30°C. Corapet duhet të thahen larg cdo burim nxehtësie (kalorifer, diell). Mos i thani corapet tek makina tharëse e rrobave. Mos i hekurosni.

Materiali i corapeve është mikrofibër Lycra®, Meryl®- efekt hipoalergjik dhe kundër aromave.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
FARMACI Nr.9 Plus (ANISA)-VloreVLORE0699737727
FARMACI FELIX Tirane Tirane Rr.IRFAN TOMINI0696707356
Farmaci Liveta Tirane Tirane Komuna Parisit42322322 , 0672674066
FARMACI XHENATirane0697563638
FARMACI DORVIL TIRANERRUGA E DIBRES TIRANE0697761397
Farmaci EGIAN (Fatos Mollosmani)Tirane Rruga e Kavajes Qendra Condor Center 0685720538
Farmaci SHEHU (Besarije Shehu)Tirane Rruga Kastriotet pll 19 shk 1 ap 10694096294
FARMACI UNOTirane0692565666
FARMACI TEUTA FIERFier0696396559
FARMACI ANTIGONI (KRISTIAN-A) DURRESDURRES052232380 / 694331663
FARMACI ALBI FIERFier682275543
Farmaci Teuta- BRBERAT0684391564
Farmaci Orange Farmaci 12Fier Rruga Ramiz Aranitasi Lagjja 11 Janari0698815157
Products specifications
Sipas Linjave L.Piazza
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.