215 CORAPE TE GJATA CL I

2 700 Lekë
Specifikoni ngjyren dhe masen tek shenimi. (Referojuni fotove)
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 1476

Kodi

mmHg

Den

CL 1

CL 2

Me maja

Pa maja

Lloji

215 20-30  140  x    x       Terapeutike

Paketimi: 2 copë

Klasi 1 (mmHg 20-30)

Indikacione:

 • Sindroma post-flebitike
 • Insuficenzë venoze e lehtë
 • Edema të lehta (trauma, distorcione, shëmbje) të arteve inferiore
 • Si masë parandaluese para dhe post operatore tek pacientet me risk flebiti
 • Në rast flebiti
 • Si masë plotësuese kundrejt skleroterapisë
 • Sipas rekomandimit të mjekut për patologji të tjera

Klasi 2 (mmHg 30-40)

Indikacione:

 • Sindroma post-flebitike
 • Insuficenzë venoze mesatare
 • Edema (trauma, distorcione, shëmbje) të arteve inferiore
 • Si masë parandaluese para dhe post operatore tek pacientet me risk mesatar flebiti
 • Në rast flebiti
 • Si masë plotësuese kundrejt skleroterapisë
 • Sipas rekomandimit të mjekut për patologji të tjera

Klasi 3 (mmHg 40-50)

Indikacione:

 • Sindroma post-flebitike
 • Insuficenzë venoze e rëndë
 • Edema të rënda (trauma, distorcione, shëmbje) të arteve inferiore
 • Si masë parandaluese para dhe post operatore tek pacientet me risk të lartë flebiti
 • Në rast flebiti
 • Si masë plotësuese kundrejt skleroterapisë
 • Sipas rekomandimit të mjekut për patologji të tjera

Kundërindikacione

 • Ulcera dhe plagë
 • Dermatit
 • Djegie
 • Alergji ndaj materialeve që përbëjnë corapet
 • Në të gjithë rastet, në të cilët mjeku nuk e shef të arsyeshme përdorimin e tyre.

Mirëmbajtja dhe larja

Përdorimi dhe larja e shpeshtë nuk ndikojnë tek funksionaliteti i produktit. Corapet mund të lahen në dorë ose me process delikat në lavatrice me 30°C. Corapet duhet të thahen larg cdo burim nxehtësie (kalorifer, diell). Mos i thani corapet tek makina tharëse e rrobave. Mos i hekurosni.

Materiali i corapeve është mikrofibër Lycra®, Meryl®- efekt hipoalergjik dhe kundër aromave.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Farmaci Gjermane-2 Tirane Tirane Blloku Gintash_Laprake693938310 ,0695231885
FARMACI MIRELA BERATBERAT0697216839
FARMACI MISHELDURRES052420402 / 0694000060
FARMACI DAJA-2Rr. "Elbasanit", perballe Postes Nr. 1, Tirane04 2340 339 / 0675013332
FARMACI ALGO FARMA TIRANEKomuna e Parisit TIRANE0698738377
Farmaci DEI KUTALLI / BERAT0695375292
FARMACI IDIALTirane042243844
FARMACI ALBFARMATirane
FARMACI NERSI (QTU)_TRQTU-TIRANE0672583037
FARMACI DALIPI DRDurres0686261268
FARMACI ERTIL VELIAJFier Ballsh Lagjja"28 Nentori'Rr.Rapo Hekali0692111717
Farmacia 10/1Tirane Rr.Muhamed Gjollesha, nr 2 0692959779
FARMACI FELIX Tirane Tirane Rr.IRFAN TOMINI0696707356
FARMACI FARMABLEND 2Lagja Luigj Gurakuqi,rruga Aqif Pasha Elbasan0694040455 / 0676466831
FARMACI XHENATirane0697563638
Farmaci ORANGE farmaci 033Fier Lagjja 15 Tetori0692209778
Specifikime
Sipas Linjave L.Piazza
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.