ALOE VERA SUCCO + FORTE

€12.15
Suplement ushqyes me baze leng te perqendruar nga tuli i gjetheve Aloe Vera.
Availability: Out of stock
SKU: 2915

Suplement ushqyes me bazë lëng të përqëndruar nga tuli i gjetheve Aloe Vera. Këto gjethe janë pastruar nga lëkura më një proces shumë delikat, i cili eleminon pjesën e jashtme që përmban Aloinë. Xheli që ndodhet brenda gjetheve të Aloe vera favorizon funksionet detoksifikuese të organizmit.

Aloe Vera nga ESI është lider që nga 1997, i vetmi me principe natyrale (polisaharide) të certifikuara. Formati bustinë është i pasur me polisaharide (13000 mg/l) dhe shumë praktik, duke lejuar detoksifikimin e organizmit tuaj në cdo moment pa pasur nevojë që produkti të ruhet në frigorifer.

Përdorimi: 1-2 bustina në ditë, me stomakun plot, sic janë ose të holluara me ujë.

Paketimi: 24 bustina x 20 ml

Lëng i përqëndruar nga tuli i gjetheve pa lëkurë Aloe Vera

39,92 ml

Nuk përmban: Ngjyrues artificial, aromë artificiale, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkt Vegan

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.