Knee Gel Band Silicon Pad (Suport gjuri)

4 160 Lekë
Suport gjuri me 4 spirale ne pjesen laterale dhe material silikoni te pjesa e pateles. Ndihmon ne sherimin e shpejte te edemave, hematomave dhe ne lehtesimin e dhimbjeve.
Availability: In stock
SKU: 1217
Suport gjuri me 4 spirale ne pjesen laterale dhe material silikoni te pjesa e pateles. Ndihmon ne sherimin e shpejte te edemave, hematomave dhe ne lehtesimin e dhimbjeve.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Products specifications
Sipas LinjaveJohn
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.