Ankle Splint Canvas (Suport per kaviljen)

€29.73
Veshje per kycin e perbere prej pambuku. Fale lidhseve jep nje qendrueshmeri perfekte per kycin e kembes dhe stabilitet.
Disponibiliteti: Ne gjendje
SKU: 1308
Veshje per kycin e perbere prej pambuku. Fale lidhseve jep nje qendrueshmeri perfekte per kycin e kembes dhe stabilitet.
 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Specifikime
Sipas LinjaveJohn
Informohu per produktet me te reja Vendosni adresen tuaj te e-mailit qe te merrni njoftime nga ne.