Invisible Mini Pads Lined (Xhel me veshje)

1 170 Lekë
Xhel i bute me veshje, komfort dhe i padukshem, i pershtatshem per pjesen e perparme te shputes se kembes. I pershtatshem per te gjitha kepucet, vecanerisht per kepucet me take.
Availability: In stock
SKU: 2356

Fale materialit te tij parandalon krijimin e kallove, nuk eshte i rreshqitshem dhe lahet lehtesisht.

Paketimi: 2 xhel me veshje (1 e majte + 1 e djathte) E disponueshme ne 1 mase e pershtatshme per te gjithe.

 Produkti gjendet ne keto farmaci: 
Products specifications
Sipas LinjaveSafte
Get the Latest News from us. Give us your email and stay in touch.