BENDE RRJETE KEMBEN DHE GJURIN -PIC

L300

Ka stok

In Stock

SKU: 0156

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Menyra më praktike për të mbajtur fashon pa lëvizur dhe në vend. Bën të mundur fiksimin e cdo veshje të plages në cdo zonë te trupit, pavarësisht sa e veshtire është mbulimi i zonës.