MATERIALE MJEKSORE

MATERIALE MJEKSORE BY CATEGORY

ORTOPEDIKE

AEROSOL

APARATE TENSIONI

CORAPE TE GJATA

CORAPE TE SHKURTRA

GETA

KAVILJA, SHPUTA E KEMBES, GISHTAT

KEMBET

KORSE DHE VESHJE DOBESIMI

KUJDESI PLAGEVE

KYCI, DUART DHE GISHTAT

MATERIALE PER INJEKSIONE

PATERICA, BASTUN, KARROCA

PRODUKTE SHENDETI DHE HIGJENE

QAFORE

STETOSKOP

TERMOMETRA

PREZERVATIV CONTROL

BASTUN, PATERICA DHE KARROCA

BREZA

GJOKSE SILIKONI

PRODUKTE PER DOBESIM

PRODUKTE PER DYSHEKUN

SHPINA DHE MESI

SUPORTE PER GISHTERINJ

SUPORTE PER HERNIEN

SUPORTE PER KEMBEN DHE GJUNJEZA

SUPORTE PER KRAHUN DHE KYCORE

SUPORTE PER QAFEN