15095 Cervical Collar (Qafore)

L3,130

Ka stok

In Stock

SKU: 1247

Pershkrimi i produktit

Qafore sfungjeri me material gjysme te bute, me gjatesi te ulet te pjesa e qafes dhe me nje rrip lekure per te siguruar stabiliet te dyfishte.