Chromium Picolinate 200 mcg Veg Capsules

L1,200

Ka stok

In Stock

SKU: 12618

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes qe mbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës dhe karbohidrateve.

Kromi është një mineral thelbësor, i cili njihet më së miri për rolin e tij si një bashkëfaktor i insulinës.

Prandaj, kromi është kritik për ruajtjen e metabolizmit të shëndetshëm të glukozës dhe karbohidrateve; megjithatë, është gjithashtu i rëndësishëm për përdorimin e yndyrës dhe proteinave.

Studimet shkencore tregojnë gjithashtu se mund të luajë një rol në shëndetin kardiovaskular.

Si pjesë e një diete të shëndetshme dhe programi ushtrimesh, pikolinati i kromit mund të ndihmojë në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak tashmë brenda intervalit normal dhe mund të ndihmojë gjithashtu për të mbështetur një përbërje të shëndetshme trupore.

 

PERDORIMI

Merrni 1 kapsulë në ditë te shoqeruara me ushqim.

Permbajtja

Permbajtja:    Sasia per dozim: Sasia % se vleres ditore:
Chromium (from 1,835 mcg Chromium Picolinate)      200 mcg 571%*

paketimi

100 kapsula.