CONCENTRACE CAPSULES x 90 CPS Trace Minerals

L3,500

Ka stok

In Stock

SKU: 13907

Find in Store

Pershkrimi i produktit

ConcenTrace mbështet sistemin e ndërlikuar elektrik të trupit dhe i jep trupit mineralet që i nevojiten për t’u ndjerë i shëndetshëm dhe energjik.

 

permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore:
Magnez 150 mg 36%
Klorur 400 mg 17%
Natrium 5 mg <1%
Potasium 5 mg <1&
Kompleks i koncentruar me spektër të plotë të mineraleve gjurmë jonike 1050 mg *

perdorimi

Për përdorim të rregullt, merrni 1-3 kapsula në ditë. Produktet e pasura me magnez mund të shkaktojnë një efekt laksativ. Nëse kjo ndodh, zvogëloni numrin e kapsulave.

paketimi

90 kapsula.