DANDELION ROOT 500 MG 100 VCAPS

L1,820

Ka stok

In Stock

SKU: 14177

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Luleradhiqja (Taraxacum officinale) është një bimë e zakonshme me lule që gjendet në të gjithë zonat e buta të Hemisferës Veriore. Rrënja e luleradhiqes ka një histori të gjatë përdorimi nga herbalistët vendas amerikanë, evropianë dhe aziatikë.

Rrënja e luleradhiqes ka shumë përbërje natyrale, duke përfshirë inulin, sesquiterpene dhe komponime fenolike si flavonoidet, mineralet dhe fitosterolet.

permbajtja

Permbajtja: Sasia për dozim: Sasia e % së vlerës ditore:
Ekstrakte organike të rrënjës së luleradhiqes 500 mg *

perdorimi

Merrni 1 kapsulë në ditë sipas nevojës.

permban

Ekstrakte organike të rrënjës së luleradhiqes

paketimi

100 kapsula