DEFENCE SUN MELTING CREAM 30

L1,950

Ka stok

In Stock

SKU: 2844

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Krem mbrojtës nga dielli me një strukturë të butë, të rehatshme, jo ngjitëse. Ideal për fytyrat e thata.

specifikime

Dhuron një mbrojtje të trefishtë ndaj diellit:

  • Mbron nga dëmtimet afatshkurtra që shkaktojnë rrezet UVA dhe UVB.
  • Mbron nga radikalet e lira te shkaktuara nga rrezet IR.
  • Mbron nga dëmtimet afatgjata falë kompleksit “PRO- REPAIR”.

permban

Kompleks Pro-Repair:  nje sinergji e veçantë e përbërësve aktivë:

  • Niacin: ndihmon për të luftuar dëmtimin biologjik, duke forcuar kështu mekanizmat e mbrojtjes natyrore të ADN-së dhe riparimit.
  • Beta-Glukan/L-Carnitine: Patentë e përbërësve që stimulon sistemin mbrojtës natyral të lëkurës dhe lufton radikalet e lira.
  • Vitamina E: ka efekt antioksidues.

perdorimi

Aplikoni produktin para ekspozimit në diell dhe përsërisni aplikimin (cdo dy orë) sa herë të jetë e nevojshme.

paketimi

50 ml