Digitest – Aparat per matjen e sheqerit ne gjak

L690

Ka stok

In Stock

SKU: 0178

Find in Store

Pershkrimi i produktit

I lehte dhe praktik per tu perdorur. Ju mund te zgjidhni vete thellesine e shpimit ne varesi te trashesise se lekures, nga 1 deri ne 5. Lanceta hiqet lehtesisht vetem me shtypjen e nje butoni.