DOPA MUCUNA 90 VCAPS

L2,460

Ka stok

In Stock

SKU: 13283

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me ekstrakt te standartizuar te mukunes per suport te sistemit nervor. L-Dopa (prekusori i Dopamines) është një neurotransmetues që nxit kënaqësinë dhe interesin.
Mucuna është përdorur në sistemi tradicional Ayurvedic në Indi për mijëra vjet.

Permbajtja

Permbajtja: Sasia per dozim: Sasia % se vleres ditore:
L-Dopa 120 mg *
Ekstrakt i mukunës (Mucuna spp.) (Farë) (min. 15% L-Dopa, që gjendet natyrshëm)

perdormi

Merrni 1-2 kapsula ne dite. Rekomandohet te merret heret ne mengjes.

paketimi

90 kapsula.