Eleuthero 500 mg Veg Capsules

L1,470

Ka stok

In Stock

SKU: 10138

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Rrënja e Eleutero (Eleutherococcus senticosus) është përdorur tradicionalisht si bimë e cila stabilizon proceset fiziologjike dhe nxit homeostazën duke mposhtur stresin e përditshmërisë.

SPECIFIKIME

  • Bimë adaptogjene
  • Bimë tradicionale siberiane
  • Nxit vitalitetin

PERDORIMI

1 kapsulë në ditë sipas nevojës.

PAKETIMI

100 kapsula

PERMBAJTJA

Përmbajtja Sasia për dozim: Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Eleuthero Organik (Eleutherococcus senticosus nga rrënja) 500 mg

PERBERES TE TJERE

Celulozë (kapsulë) dhe stearat magnezi (origjinë bimore)