Gel Igienizzante mani Tea Tree

L480

Ka stok

In Stock

SKU: 12326

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Xhel hidro-alkoolik me Tea tree dhe Aloe Vera i dobishëm për pastrimin dhe higjenizimin e duarve pa ujë. Aloe Vera është e njohur për veprimin e saj hidratues dhe qetësues, ndërsa Vaji Tea tree përdoret tradicionalisht për veprimin e tij antibakterial. Eshtë gjithashtu i përshtatshëm për ata me lëkurë delikate dhe fëmijë. Thahet shpejt. Përmban 70 % alkool etilik.

perdorimi

Hidhni një sasi të vogël në duar dhe përhapeni në gjithë sipërfaqen e duarve dhe gishtave.

Perberesit

alkol, tea tree, aloe vera.

paketimi

100 ml

paralajmerime

Për përdorim të jashtëm.

Në rast të kontaktit me sy, shpëlajeni me ujë me bollëk.

Nëse gëlltitet, kontaktoni menjëherë një mjek. Mbajeni larg fëmijëve.

Ndizet lehtësisht.

Mbajeni larg nga burimet e nxehtësisë.

Mos e përdorni në lëkurë të dëmtuar.