HYALURONIC ACID WITH MSM VEG CAPSULES

L2,600

Ka stok

In Stock

SKU: 12676

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Acid Hialuronik me MSM. Lubrifikant i rëndësishëm i nyjeve.

Acidi hialuronik është një përbërës i pranishëm në çdo ind të trupit, me përqendrimet më të larta që ndodhin në indet lidhëse si lëkura dhe kërci. Acidi hialuronik është një përbërës i rëndësishëm i lëngut të kyçeve, i cili shërben si lubrifikant dhe luan një rol në rezistencën dhe forcat shtypëse. MSM iu shtua këtij produkti si një përbërje natyrale squfuri, duke ofruar lidhjet kimike të nevojshme për të formuar dhe mbajtur indet lidhëse në trupin e njeriut, duke përfshirë kërcin artikular.

Perdorimi

Merrni 2 kapsula 1 deri në 2 herë në ditë me ushqim.

 

Paralajmerime:

Vetëm për të rriturit.

Konsultohuni me mjekun nëse jeni shtatzënë/ushqen me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore (veçanërisht glaukoma).

Mbajeni larg fëmijëve.

Permbajtja

Natrium                                                                           10 mg
Acidi Hialuronik                                                            100 mg
MSM                                                                                900 mg

Perberes te tjere

Hipromeloza (kapsula celuloze), Acidi Stearik (burim vegjetal) dhe Dioksidi i Silicit.