Pambuk – Rekosak

L240

Ka stok

In Stock

SKU: 0210

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Pambuk shume i bute me veti shume te mira perthithese. I pershtatshem per pastrimin dhe mjekimin e plageve. Pambuku eshte i nje cilesie te larte dhe nuk permban papasterti. Paketimi rimbyllet lehtesisht pas perdorimit duke ruajtur cilesite e produkti

paketimi

100 gr