Pau D’Arco 500 mg Veg Capsules

L1,620

Ka stok

In Stock

SKU: 10923

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Pau D’Arco është i derivuar nga lëvorja e brëndshme e pemëve Tabebuia, të cilat gjenden në pyjet e Amazonës. Pau D’Arco është përdorur tradicionalisht nga herbalistët për shumë benefite mjekësore; si për trajtimin e alergjive, problemeve me mëlcinë, artritin, ulcerën e stomakut dhe në rast infeksionesh të tjera.

perdorimi

2 kapsula, 1-2 herë në ditë sipas nevojës.

paketimi

100 kapsula

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Totali Karbohidrateve <1 g <1%*
Pau D'Arco (Tabebuia heptaphylla) (lëvorja e brëndshme) 1 g (1,000 mg) *

perberes te tjere

Hipromelozë, acid stearik (origjinë bimore).