Probiotic-10 Bifido Boost Veg Capsules

L4,460

Ka stok

In Stock

SKU: 12619

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes i cili përforcon mikroflorën ekzistuese të zorrëve me dhjetë shtame probiotike rezistente ndaj acideve dhe i ushqen ato me PreticX™, një kompleks unik prebiotik qe ushqen dhe inkurajon në mënyrë specifike rritjen e Bifidobaktereve dhe organizmave të tjerë probiotikë. Promovon rehatinë e zorrëve, rregullsinë dhe funksionimin e shëndetshëm të sistemit imunitar.

perdorimi

Merrni 3 kapsula 1 deri në 2 herë në ditë, mundësisht me stomak bosh.

permbajtja

Karbohidratet totale 1 g * <1%
Përzierje e 10 shtameve e baktereve probiotike: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus (73-Lpcase) ), Bifidobacterium breve (Bb-03), Streptococcus thermophilus (St-21), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Bifidobacterium longum (BI-05) 25 miliardë CFU † Nuk është përcaktuar vlera ditore. Ksilooligosakaridet (XOS) (nga PreticX™ Prebiotic Complex) 1 g (1000 mg) *

perberes te tjere

Hipromelozë (kapsula celuloze), Celulozë mikrokristaline, FOS (Fruktooligosakaride), Acidi Stearik (burim bimor) dhe Dioksid silikoni.

paketimi

90 kapsula