PROXERA NOURISHING HAND CREAM

L1,200

Ka stok

In Stock

SKU: 0406

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Krem hidratues dhe mbrojtes per duart e dehidruara, te cara e te plasaritura. Rinderton barrieren hidrolipidike te lekures.

PERMBAN

Sistemi Osmoprotektor =  30% glicerine + alginat:  Kombinim i perberesve higroskopike qe mbajne ujin ne siperfaqe te lekures duke formuar nje strukture tridimensionale e cila siguron hidratim dhe mbrojtje te lekures.

Polisakaridi i derivuar i serines dhe akacias: Serina eshte aminoacidi kryesor i faktorit hidratues natyral te lekures. Kombinuar me polisakaridin qe rrjedh nga akacia, minimizon humbjen e ujit trans-epidermal dhe mbeshtet nivelet e duhura te hidratimit ne lekure.

PERDORIMI

Aplikojeni disa here ne dite sipas nevojes dhe vecanerisht pas larjes se duarve. Masazhojeni derisa te perthithet plotesisht.

PAKETIMI

50 ml