SEPTANAZAL ADULT 1mg/50mg/1ml x 10 ml

Out of stock

SKU: 0-2831

Pershkrimi i produktit

(ksilometazoline/dekspantenol) Spraj per hundet per te rritur me veti dekongjestante. Zhbllokon hundet e bllokura dhe ndihmon ne rigjenerimin e mukozave te hundes. Mund te perdoret per te zhbllokuar hundet e bllo