Soffix seta 5×9.14 m x 5cope + OXIDE ZINC

L2,900

Ka stok

In Stock

SKU: 3047

Pershkrimi i produktit

Leukoplast me oksid zinku me ngjitje qe zgjat. I pershtatshem edhe per lekure shume te ndjeshme dhe delikate. I lehte per tu aplikuar ne cdo zone te trupit. Nuk pengon frymemarrjen e lekures. Mund te pritet pa gershere.