7013 Anti-Dust Mite TNT Mattress Cover -Kellef jasteku

L1,950

Ka stok

In Stock

SKU: 2769

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kellef jasteku antialergjik 50x75cm, i prodhuar me nje pelhure jo te endur TNT. Pelhura e ketij produkti nuk permban ngjyrues, ngjites apo aditive te tjere.

Mbulesat anti-merimange jane te bera nga nje material 100 % poliester, me fije tejet te shkelqyeshme , te cilat mbivendosen njera mbi tjetren duke formuar keshtu nje strukture te vecante te pakalueshme nga merimangat apo alergenet.

“Mites” merimangat e pluhrit jane krijesa te vogla, te padukshme per syrin e njeriut, te cilat shkaktojne semundje respiratore te llojit alergjik. Ata gjithashtu mund të provokojne astma, ekzeme, rinitit alergjik në rreth 20% të popullsise perendimore. Marimangat bien në shtrat, dyshek dhe jastek, ku ato gjejne kushte ideale për zhvillimin e tyre.

specifikime

Produktet TNT Orione:

  • Lejojne ajerosjen
  • Jane higjenike
  • Jane praktike
  • Lahen lehtesisht

E disponueshme ne ngjyre te bardhe.