Berberine, Glucose Support Softgels

L5,440

S’ka stok

Out of stock

SKU: 11055

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Berberine e kombinuar me vaj MCT per perthithje optimale. Miremban nivelin e glukozes dhe te yndyrnave.

Berberina është një përbërës natyral i cili gjendet tek bimë si Hydrastis canadensis, Mahonia aquifolium dhe Berberis. Berberina njihet si përbërës e cila ka përthithje të ulët nga trupi, prandaj NOW® ka shtuar në formulë C10 (acide yndyrore me varg të mesëm) për të optimizuar përthithjen nga trupi dhe për të shmangur shqetësimet e traktit gastrointestinal gjatë suplementimit.

perdorimi

1 kapsulë, 3 herë në ditë të shoqëruar me ushqim.

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Kalori 5
Totali yndyrnave 0.5 g <1%*
yndyrna të saturuara 0.5 g 3%*
HCl Berberine (nga lëvoret e Berberis aristata) 400 mg *
Vaj MCT (acide yndyrore me varg të mesëm) 700 mg *
Acid kaprik (C10) (nga vaj MCT) 238 mg *

perberes te tjere

Kapsulë xhelatinoze, dyll blete, lecitin luledielli.

paketimi

90 kapsula xhelatinoze