SOY ISOFLAVONES 150mg 120 VCAPS

L5,130

Ka stok

In Stock

SKU: 13800

Find in Store

Pershkrimi i produktit

– 60 mg isoflavone
– Mbështet shëndetin kardiovaskular

Isoflavonet janë komponime bimore të natyrshme që janë veçanërisht të përqëndruara në sojë. Genistein, Daidzein dhe Glicitein janë izoflavonet kryesore që gjenden në sojë.

perdorimi

Merrni një kapsulë 1-3 herë në ditë.

paketimi

120 kapsula