DEFENCE SUN SPRAY LOTION 15- 200 ml

L2,150

Ka stok

In Stock

SKU: 2850

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Spray trupi me mbrojtje mesatare SPF 15, për lëkurat që i përkasin një fototipi të errët ose për ata që tashme janë nxirë.

 

specifikime

Dhuron një mbrojtje të trefishtë ndaj diellit:

  • Mbron nga dëmtimet afateshkurtra që rrezet UVA dhe UVB shkaktojnë.
  • Mbron nga radikalet e lira të shkaktuara nga rrezet IR.
  • Mbron nga dëmtimet afategjata fale kompleksit “PRO- REPAIR”.

permban

Kompleksi PRO-REPAIR: Një kompleks përbërësish aktivë:

  • Niacin: Ndihmon për të luftuar dëmtimin biologjik, duke forcuar kështu mekanizmat e mbrojtjes natyrore të ADN-së dhe riparimit të saj.
  • Beta-Glukan / L-karnitine: Patentë e përbërësve që stimulojnë sistemet natyrore të mbrojtjes të lëkurës dhe luftojne radikalet e lira.
  • Vitamina E: Efekt antioksidues.

perdorimi

Aplikoni produktin para ekspozimit në diell dhe përserisni aplikimin sa herë të jetë e nevojshme.

paketimi

200 ml