GinsengPlus naturcaps

L900

Ka stok

In Stock

SKU: 0887

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me bazë ekstraktet e Ginseng Korean, siberian, Guarana, Cola, Karnitinë, Kreatinë, vitaminë C dhe E të cilët njihen për vetitë e tyre tonike. Ginseng, Cola e Guarana veprojnë në rast lodhje fizike dhe mendore. Eleuthero favorizon memorien dhe funksionet conjitive. Vitamina C kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe plogështisë. Përmban kafeinë (9mg/dozë).

Produkt Vegan

PERDORIMI

2 kapsula në ditë, mundësisht në mëngjes.

PERMBAN

L-Carnitinë 100 mg
Kreatinë 100 mg
Ginseng e.s. tit.12% 40 mg
Vitaminë C 180 mg
Guarana e.s. tit. 10% 50 mg
Cola fara e.s. tit. 10% 40 mg
Eleuthero e.s. tit. 5% 10 mg
Vitaminë E 10 mg

NUK PERMBAN

Ngjyrues artificial, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

paketimi

30 kapsula x 530 mg