12050 Hernia Support Slip (Mbathje korse per hernien)

L4,680

Ka stok

In Stock

SKU: 1209

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Mbathje korse per hernie, me perfocim te dyfishte ne zonen e hernies me dy jasteke. E rehatshme dhe pershtatet shume mire. Ne situatat pas operacionit perdoren duke hequr 2 jasteket ne anesore.