MIGLIOTINTA GEL (Boje Flokesh)

L1,700

Ka stok

In Stock

SKU: 0747

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Boje flokesh pa amonjak, e cila i jep nje nuance te qendrueshme dhe intensive flokut pa e demtuar ate. Fale pranise se melise, kenase, kamomilit dhe hardhise se kuqe, ushqen, zbut dhe hidraton floket.E disponueshme ne 20 nuanca.

 

PAKETIMI

115 ml