NO DOL Crema

L1,050

Ka stok

In Stock

SKU: 0923

Pershkrimi i produktit

No Dol Crema është një trajtim lokal për dhimbjet artikulare dhe muskulare. Ky krem është i pasur me ekstrakte bimore me veprim antiinflamator, si Shelgu, Artiglio Del Diabolo Dhe Arnika. Përdoret në dhimbje të shkaktuara nga trauma dhe inflamacione. No Dol Crema duhet të përhapet në nivel lokal, me masazh të lehtë, në zonat e trupit të prekura nga dhimbje muskulare, artikulare dhe kontraktura të ndryshme (dhimbje reumatike, trauma sportive, dhimbje mesi dhe qafe).

 

perdorimi

Aplikoni kremin në nivel lokal, me masazh të lehtë, në zonat e trupit të prekura të paktën 2 herë në ditë.

paketimi

100 ml

permban

Arnica Glukozaminë MSM Artiglio Del Diavolo Shelg Aloe

nuk permban

Ngjyrues artificial, konservantë.