PAPPA REALE 1000 x 10 flaconcini

L2,160

Ka stok

In Stock

SKU: 13044

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Pappa Reale është një suplemet ushqimor me veti toniko-adaptogjene, në gjendje të forcojë mbrojtjen imunitare dhe ti japë energji organizmit, duke luftuar lodhjen fizike dhe mendore.
Suplement ushqimor me bazë pelte mbretërore. Pelta mbretërore është një substancë e prodhuar nga bletët punëtore që përdoret si ushqim për të gjitha larvat deri në moshën tre ditore dhe, për bletën mbretëreshë pergjate gjith jetes. Doza e rekomanduar ditore korrespondon me afërsisht 1000 mg pelte mbretërore të freskët.

Aromë luleshtrydhe.

Pa gluten.

perberesit

Pelte mbretërore e liofilizuar 333.3 mg
Pelte mbretërore e freskët  1000 mg

Perdorimi

Merrni 1 flakon në ditë, në mëngjes.

Paralajmërime: Mbajeni larg femijeve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk synohen të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

paketimi

10 flakon * 30 ml