PROXERA BODY EMULSION

L1,650

Ka stok

In Stock

SKU: 9963

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Hidraton dhe mbron lëkurën e thatë dhe kserotike të trupit.

Krem trupi në trajtë emulsioni i përshtatshëm për përdorim të përditshëm. Ushqen lëkurën e thatë dhe trajton lëkurat kserotike. Siguron hidratim afatshkurtër dhe afatgjatë të lëkurës. Përthithet menjeherë duke e lënë lëkurën të butë e të lëmuar.

permban

Struktura e lëngshme-kristalore: Përsërit organizimin lipidik intraqelizor në lëkure. Ruan rezervat e ujit në lëkure dhe siguron hidratim afatshkurter dhe afatgjatë, duke promovuar homeostazën.

Trigliceride dhe vajra me afinitet të lartë për lëkurën: Rindertojnë shtresën lipidike në siperfaqen e lëkurës. Kanë veti mbrojtese, ushqyese dhe zbutese, c’ka e bën produktin ideal për lëkurat e ndjeshme dhe të irrituara.

Glicerine dhe glikole: Ndihmojnë në ruajtjen e hidratimit të duhur të lëkurës, madje edhe në kushte të pafavorshme mjedisore.

perdorimi

Pas pastrimit të lëkurës, aplikojeni në zonat që kërkojnë trajtim dhe masazhojeni butesisht derisa të përthithet plotësisht. Përsëriteni aplikimin disa herë në ditë nëse është e nevojshme.

paketimi

200 ml