Silver Sol Spray and Liquid

L3,040

S’ka stok

Out of stock

SKU: 12625

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Silver Sol është nje suplement ushqyes i përbërë vetëm nga argjendi elementar (10 pjesë për milion) dhe ujë i deionizuar, dhe kështu ruan vetitë karakteristike të argjendit që gjenden në argjendin koloidal. Silver Sol është bërë në SHBA duke përdorur teknologjinë e patentuar SilverSol®. Kjo teknologji e patentuar e argjendit ka pësuar rishikim rigoroz shkencor. Silver Sol është pa ngjyrë dhe pa erë. Ky produkt është prodhuar duke përdorur SilverSol Technology®.

Perdorimi

Të rriturit: merrni 1 lugë çaji (10 spërkatje) 1 deri në 3 herë në ditë sipas nevojës.

 

Paralajmerime: Abajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Nuk rekomandohet për përdorim tek fëmijët. Mos e përdorni nëse jeni shtatzënë ose me gji. Mos e konsumoni vazhdimisht këtë produkt për më shumë se 2 javë në çdo muaj. Konsultohuni me mjekun nëse merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Permban

Argjent te paster: 50 mcg

Paketimi

118 ml