TRIDERM A.D FOOD SUPPLEMENT SYNBALANCE STICKS

L2,600

S’ka stok

Out of stock

SKU: 12206

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes i rekomanduar për dermatitin atopik tek fëmijët dhe të rriturit. I projektuar sipas parimeve të DERMOBIOTICS, një degë e dermatologjisë e cila ofron një qasje të re për trajtimet, bazuar në korrelacionin midis florës së zorrëve (mikrobiota) dhe mirëqenies së lëkurës.

permban

SynBalance®, një kompleks sinergjik i fermenteve laktike – Lactobacillus plantarum PBS067, Lactobacillus rhamnosus LRH020, Lactobacillus reuteri PBS072 (jo më pak se 1 miliard CFU për soj) – plus Vitamina D dhe Ultrazin®ale® (Ultrazin®ale).

-Fermentet laktike nxisin një florë bakteriale të ekuilibruar mirë.
-Vitamina D dhe zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.
-Zinku gjithashtu kontribuon në ruajtjen e lëkurës normale.

Nuk përmban gluten. Natyrisht pa laktozë.

perdorimi

Merrni 1 bustine në ditë, për t’u tretur në një gotë me ujë (rreth 100 ml), mundësisht larg vakteve.

paketimi

30 bustina