9333 Universal Arm Sling (Suport per krahun)

L2,690

Ka stok

In Stock

SKU: 1570

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Imobilizues per krahun qe sherben per te mbajtur krahun te palevizshem.

Specifikime:

  • Material pambuku
  • Me rrip qe mbeshtetet ne qafe
  • Me mbeshtetese te bute per krahun, qe e lejon ate te pozicionohet sic duhet.
  • Ngjyra blu
  • E disponueshme ne tre masa.

indikimet

  • Mban krahun te palevizshem pas traumave te vogla te gjymtyreve te siperme.
  • Ne te gjitha rastet kur eshte e nevojshme suportimi dhe minimizimi i levizjes se krahut.
  • Pas operacionit.