VedoPremium- Termometer dixhital

L2,250

Ka stok

In Stock

SKU: 0255

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Termometer dixhital me maje fleksibel dhe ekran te madh, i cili e jep rezultatin brenda 1 minute. Nese temperatura pas matjes eshte nen 37,5 °C termometri tregon nje drite jeshile, ndersa ne temperature mbi 37,5 °C ekrani shfaqet ne ngjyre te kuqe duke treguar pranine e nje temperature te larte. Gjithashtu, ne fund te matjes dhe ne rast te nje teperature mbi 37,5 °C  termometri jep nje sinjal te degjueshem.