Eleuthero 500 mg Veg Capsules

Eleutero 500mg x 100 kapsula

  • Bimë adaptogjene*
  • Bimë tradicionale siberiane
  • Nxit vitalitetin*

Rrënja e eleutero (Eleutherococcus senticosus) është përdorur tradicionalisht si bimë e cila stabilizon proceset fiziologjike dhe nxit homeostazën duke mposhtur stresin e përditshmërisë.

Përdorimi: Merrni 1 kapsulë në ditë sipas nevojës.

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Eleuthero 500 mg Veg Capsules”