Omega-3, Molecularly Distilled Softgels

Omega-3, Molecularly Distilled Softgels

Omega 3 x 30 kapsula xhelatinoze

  • Të distiluara në nivel molekular
  • 1000 mg vaj peshku për cdo kapsulë
  • 180 EPA /120 DHA për cdo kapsulë
  • Mirëmban zemrën

Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

Përdorimi: Merrni 2 kapsula 2 herë në ditë, të shoqëruara me ushqim.

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Omega-3, Molecularly Distilled Softgels”