BetterYou Multivit Junior Oral Spray

L1,470

S’ka stok

Out of stock

SKU: 10081

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Multivitaminë e kompletuar, në formë spraji për fëmijët nga 1 vjec e sipër. Përmban 14 vitamina esenciale dhe minerale të përgatitura me profesionalizëm që  rritin imunitetin dhe mirëqenien e fëmijëve tuaj. Formula e fuqishme përbëhet nga spektri i plotë i vitaminave B, përfshirë acidin folik, të kombinuara me vitaminat A, C, D, K, selen dhe jod.

Informacion këshillues: Suplementet nuk duhet të zëvendësojnë dietën e shëndetshme dhe aktivitetin fizik. Të mbahet larg nga fëmijët.

  • Ndihmë perfekte dhe e balancuar për ushqyerjen e trupave që janë në rritje
  • D3 ndihmon në mbrojtjen e sistemit imunitar
  • Acidi folik redukton lodhjen dhe plogështinë.
  • Shije natyrale dhe e këndshme e mjedrës
  • Përmban 48 doza ditore – vlerësim maksimal
  • Përthithje  më e lartë se tabletat dhe kapsulat
  • Formulim për ruajtjen e dhëmbëve

Përthithje më e lartë se tabletat – E garantuar.

Spraji oral është formuluar specifikisht për t’u përthithur direkt nga sistemi i qarkullimit të gjakut, duke shmangur kalimin në organet e aparatit tretës. Pikëzat e sprucuara përthithen lehtësisht nga mukoza e gojës dhe përbërësit ushqyes absorbohen më shpejt se tabletat dhe kapsulat.

PERDORIMI

Aplikoni katër sprucime në ditë ose dozën e rekomanduar nga mjeku.
Të tundet mirë para përdorimit. Si fillim shtypeni 3 herë pompën, më pas aplikojeni me kujdes në brendësi të faqes. Rivendos kapakun pas përdorimit. Të përdoret 6 muaj pas hapjes. Mund të merret në cdo moment të ditës, duke e përshtatur me rutinën e fëmijës tuaj edhe pa ushqim.

I pershtatshem per:

  • Fëmijët nga 1 vjec e sipër
  • Vegjetarianët
  • Pa efekte anësore ose reaksion me medikamentet e tjera.

PAKETIMI

25 ml

PERMBAN

Cdo dozë ditore përmban: EC NRV* Cdo dozë ditore përmban: EC VNR*
Vit B12 3μg 120% Vit B7 25μg 50%
Vit D3 10μg 200% Iodine 75μg 50%
A.folik 200μg 100% Vit B5 3mg 50%
Selenium 37.5μg 68% Selenium 37.5μg 68% Vit B6 0.6mg 42.5%
Vit B1 0.55mg 50% Vit B3 4mg 25%
Vit B2 0.7 mg 50% Vit C 10mg 12.5%
Vit K1 3.75μg 50% Vit A 90μg 11.25% 11.25%

NUK PERMBAN

Gluten dhe grurë, ngjyrues dhe aromë artificiale, produkte qumështi, sojë