G225 Corn Plasters Strips (Leukoplast kunder kallove)

L150

Ka stok

In Stock

SKU: 2777

Pershkrimi i produktit

Leukoplast me permbajtje acid salicilik per eleminimin e kallove ne menyre te thjeshte dhe pa dhimbje. Gjithashtu mbron zonat sensitive nga ferkimi apo presioni i ushtruar.

Cdo pako permban 2 cope leukoplast me permasa 4cm x 6cm, te cilat mund ti prisni ne madhesine qe ju nevojiten.